Sport | Kändisar | Motor | Ekonomi | Mat&Dryck | Allt  
Liten och färgstark med god räckvidd
( Motor )

Peugeot gör comeback på elbilsmarknaden efter tio år. Har e-208 vad som krävs för att utmana den regerande elbilsmästaren Renault Zoe och nya Volkswagen ID.3?

Läs mer »

Nya Audi A4 g-tron körs på klimatsmart biogas
( Motor )

Gasen i botten med nya Audi A4 g-tron. Nästan. En liten reservtank med plats för sju liter bensin finns fortfarande kvar, men nästan 40 mil kör du enbart på klimatsmart biogas. Inga långa sladdar och inga långa laddtider.

Läs mer »

Nya VW Golf - en bil som stänger av halva motorn
( Motor )

Om du nu vill satsa lite extra på miljön nästa gång du byter bil så står valet förmodligen mellan hybrid, el eller gas? Men VW har ett alternativ till - en bil som stänger av halva motorn.

Läs mer »

Peugeots nya elbil får svetten att tränga fram
( Motor )

Kompaktsuven Peugeot e-2008 erbjuds för första gången med elmotor. Men vad är det egentligen - en elbil ut i fingerspetsarna eller mer som en vanlig bil med elmotor? Och hur mycket ombordservice kan man egentligen förvänta sig av en elbil?

Läs mer »

En bil som är snäll mot miljön och plånboken
( Motor )

För den som söker efter en bil som både är snäll mot miljön och plånboken, kan det vara värt att titta på de nya fordon som erbjuds med gasdrift. Seat Arona TGI sällar sig till ett växande gäng av gasdrivna bilar som ger bonus för köparen.

Läs mer »

VW:s nya cab - en glidarbil i behov av elmotor
( Motor )

En cabriolet i augusti? Jodå, det går att ha suffletten nedfälld i säkert minst en månad framöver. Volkswagen har sågat av taket på sin suv T-Roc och fött fram en riktigt bra sufflettförsedd glidarbil. Men det finns minus - förbrukningen och utsläppen.

Läs mer »

Nya Mini - en cool bil om du inte ska åka så långt
( Motor )

En Mini är alltid en Mini - även med elmotor. Rapp som få men inget för dig som vill ta med packning eller köra långbenta passagerare i baksätet. En cool bil om du inte ska åka långt.

Läs mer »

Enkelhet i avancerat utförande
( Motor )

Porsches tvåsitsiga cabriolet heter 718 Boxster, men om den i stället lystrar till namnet 718 Spyder är det en specialversion av samma bil. Den har större motor och ett hårdare strängat chassi, men en enklare sufflett och manuell växellåda.

Läs mer »

Snabb, snål och rekorderlig
( Motor )

Kombinationen laddhybrid och suv borde kratta gångarna för nya Opel Grandland X. Men räcker bilens egenskaper till i den hårda konkurrensen?

Läs mer »

Svensk elbil från Hisingen får toppbetyg
( Motor )

Polstjärnan från Hisingen är äntligen här. TT var med när de första provkörningarna av elbilen Polestar 2 gjordes i Göteborgstrakten. Och det svenska elbilsundret levde upp till de högt ställda förväntningarna.

Läs mer »

Nyhetsbyrån - www.nyhetsbyran.se