Sport | Kändisar | Motor | Ekonomi | Mat&Dryck | Allt  
Kia gasar vidare mot framtiden
( Motor )

Nytt designspråk. Ny prisbild. Ny prestanda. Och elbilsteknik på Porsche Taycan-nivå. EV6 utstrålar både mod och självförtroende. Teoretiskt har EV6 allt för att utmana konkurrenterna, men frågan är om kunderna hänger med på resan och den nya prislappen?

Läs mer »

Fullvuxen Golf med nya Alltrack-kläder
( Motor )

När Volkswagen för snart tio år sedan lanserade fyrhjulsdrivna Passat Alltrack blev den en succé. Nu kommer även nya Golf i Alltrack-mundering. Hade inte Passat successivt svällt med åren så hade lillebror nu vuxit ifatt.

Läs mer »

Enyaq med extra motor - mer för pengen
( Motor )

När Skoda i fjol presenterade sin första elektriska familjebil med det knepiga namnet Enyaq var den bakhjulsdriven. Nu är den här med drivning på alla fyra, en extra motor och ytterligare 61 hästar. Bara 23-‰400 kronor dyrare.

Läs mer »

Gastkramande ax i nya lyxiga Tesla Model Y
( Motor )

Accelerationen är gastkramande, styrningen snabb som i en sportbil och innerutrymmena enorma. Familjesuven Model Y säljer som smör. Men det finns möjlighet till förbättring.

Läs mer »

”Tesla Model 3 känns helt enkelt inte lika vass”
( Motor )

Fram till nu har Tesla Model 3 haft en särställning bland de eldrivna bilarna i mellanklassegmentet eftersom det inte funnits så många alternativ. BMW i4 är en mycket efterlängtad modell för dem som söker körglädje med mer klassiska ideal.

Läs mer »

Volvos kaxiga elbil väcker habegär
( Motor )

C40 är Volvos kaxigaste modell just nu. Detta är elsuven för dig som söker fart och flärd, men som inte bryr dig lika mycket om pris och bagageutrymme och snabba laddtider.

Läs mer »

Mer hetta när VW kläs i spansk kostym
( Motor )

Volkswagens elektrifierade MEB-plattform har nu klätts i spansk kostym och fått lite mera glöd i maskinrummet. Dessutom har bilen fått ett helt nytt namn - Cupra Born. Med både motor och drivning där bak svängde det rejält i säsongens första halka.

Läs mer »

Härlig elbil - men snål grundutrustning
( Motor )

En av marknadens härligaste elbilar har kommit i en billigare singelversion. Framhjulsdrift, färre hästkrafter och längre räckvidd gör detta till den bästa varianten. Men som skandinaviskt elbilsmärke missar man grovt - gör om, gör rätt!

Läs mer »

Vässad Rolls-Royce för unga och rika
( Motor )

Stämmer skrönan att det går att balansera ett mynt på motorblocket när motorn är igång? Vi reste till England för att provköra nya Ghost Black Badge.

Läs mer »

Välbekant VW Golf - det är ett positivt betyg
( Motor )

De nya eldrivna ID-modellerna riskerar att stjäla rampljuset i familjen Volkswagen. Men trotjänaren Golf i nytt utförande lär vara en grundbult i försäljningshallen även de kommande åren. En rakt igenom adekvat och rekorderlig produkt med minimal överraskningseffekt.

Läs mer »

Nyhetsbyrån - www.nyhetsbyran.se